DivingTeam Adios: waar niets moet en alles kan !

DivingTeam Adios: voor wie (verder) wilt duiken !


Gesponsord door
NOB homepage (opent in nieuw venster)

Home          DiveAdios          Kalender          Foto's          Opleidingen          Formulieren          Links          Contact

Divingteam A.d.i.o.s - Wie zijn wij ?

DiveAdios, opgericht op 19 oktober 1993, is een enthousiaste en actieve duikvereniging met zo'n 40 leden (waarvan ruim 10 jeugdleden) en is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). De naam A.d.i.o.s betekent: Amicaal Duiken Is Ons Streven.

Met twee ervaren NOB Instructeurs-trainer en een NOB 2* Instructeur in ons midden kunnen we alle internationaal erkende duikopleidingen aanbieden (1*, 2*, 3* en 4* duiker) maar ook nagenoeg alle NOB-specialisaties (zoals decompressieduiken, droogpakduiken, driftduiken en volgelaatsmasker-duiken).

Voor meer informatie over de aangeboden opleidingen, klik hier.

DiveAdios kent haar oorspong in het Zuid-Limburgse Schinnen maar onze thuisbasis ligt inmiddels in Hoensbroek, eveneens in Zuid-Limburg. Daar trainen wij in het winterseizoen elke dinsdagvond van 20:15-21:15 h in Zwemparadijs Otterveurdt (klik hier voor een route-beschrijving).

In de zomermaanden worden vele buitenactiviteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een bootweekend in Zeeland of duiken in een van de vele grindgaten die Limburg (en omstreken !) rijk zijn. Wil je meer weten over de activiteiten die georganiseerd worden door DiveAdios, klik dan hier voor een actueel overzicht van activiteiten.

Duiken is een sport voor jong en oud en kent geen competitie-element. Veiligheid staat te allen tijde voorop, zeker bij DiveAdios ! Voor iedereen met een goede gezondheid en een normale conditie zijn er nauwelijks beperkingen.

Al met al reden genoeg om eens rond te snuffelen op onze website, een kijkje te komen nemen op een van onze trainingsavonden of om misschien zelfs wel lid te worden van duikvereniging DiveAdios !

Voor u betekent DiveAdios:
• maximale aandacht voor individuele behoeften;
• prestatie is ondergeschikt;
• teamgeest staat voorop;
• samen groeien binnen de club;
• de mogelijkheid om van elkaar te leren;
• het volgen van een opleiding in uw eigen tempo;
• wereldwijd erkend duikbrevet;
• gratis gebruik van alle benodigde lesmaterialen;
• trainen binnen in een enthousiaste en professionele groep;
• mogelijkheid tot het volgen van alle internationaal erkende duikopleidingen:
   * Openwaterdiver (1* duiker);
   * Advance Openwater diver (2* duiker);
   * Divemaster (3* duiker);
   * Master Scuba Diver (4* duikbrevet);
• begeleiding door gekwalificeerde “2* Instructeur” en twee gekwalificeerde “Instructeur Trainers”;
• mogelijkheid om na het succesvol afronden van een duikopleiding het volgen van één of meer “in eigen huis gedoceerde” zogenaamde specialisaties.

Heb je zin om eens te komen kijken of mee te doen ? Wij trainen iedere donderdagavond van 20.15 tot 21.15 uur in Zwemparadijs Otterveurdt, Gravin von Schönbornlaan 2 te Hoensbroek (van oktober tot en met mei). Graag tot ziens ! (klik hier voor een routebeschrijving).

GRATIS twee proeflessen !

Voor inlichtingen of aanmeldingen: e-mail ons of bel 06-12451776 en vraag naar Sandra.


disclaimer               copyright © 2017/2018               webdesign by J.Luijten