DivingTeam Adios: waar niets moet en alles kan !

DivingTeam Adios: voor wie (verder) wilt duiken !


Gesponsord door
NOB homepage (opent in nieuw venster)

Home          DiveAdios          Kalender          Foto's          Opleidingen          Formulieren          Links          Contact

Disclaimer

Door deze webpagina's te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten en/of verplichtingen worden ontleend.

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, zijn eigendom van DivingTeam Adios. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken en/of te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van DivingTeam Adios. DivingTeam Adios is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website en/of uit de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

Deze website bevat links naar websites en bestanden die door andere partijen dan DivingTeam Adios worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. DivingTeam Adios heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten en/of diensten.


disclaimer               copyright © 2017/2018               webdesign by J.Luijten